2019-2020 FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI

2019-2020 Öğretim yılı Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemizden diğer Üniversitelere gitmek için başvuran öğrencilerimizin sonuçları için tıklayınız

 
Asıl ve Yedek Öğrencilerimiz için 29/04/2019 Pazartesi günü Saat 10:00'da Mühendislik Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda "Farabi Programı Kazanan Öğrenciler İçin Bilgilendirme Toplantısı" yapılacaktır. Programa hak kazanan asıl ve yedek öğrencilerin toplantıya katılımı zorunludur. 


Kazandığı halde programdan vazgeçen öğrencilerimiz 10/05/2019 CUMA gününe kadar Farabi Ofisini bilgilendirmesi ve  Feragat Dilekçesini Farabi ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. 

Değişime hak kazanan öğrencilerimiz yapılacak toplantı sonrası aşağıdaki belgeleri bilgisayar ortamında doldurup 10 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar Dış İlişkiler Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini zamanında teslim etmeyen veya eksik evrak teslim eden öğrencilerimiz programdan feragat etmiş sayılacaktır. 

 

Not: Belgelerin doldurulması ile ilgili bilgiler toplantıda anlatılacaktır. Lütfen belgeleri toplantı sonrası hazırlayınız. Toplantıya gelirken teslim etmeniz gereken 6 belgenin birer çıktısını alarak toplantıya katılımınız önerilir. 

1- Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet) FOTOĞRAFLAR FORMA YAPIŞTIRILMALIDIR.

2- Öğrenci Bilgi Formu       (2 Adet)
3- Öğrenim Protokolü         (3'er Adet) 3 adet Güz ve 3 adet Bahar dönemi protokolü için ayrı ayrı hazırlanacaktır.
Not: Öğrenciler ders denkliğiyle ilgili konuları Farabi Bölüm Koordinatörlerine danışarak hazırlamalıdırlar.
4- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet) Sadece Halkbankasına ait banka hesap bilgileri (Iban ve Banka Hesap No) yazılmalıdır. 
5- Öğrenci Beyannamesi (2 Adet) 
6- Çalışma Durum Dilekçesi (1 Adet) 
FARABİ BELGELERİNİ DOLDURMA KLAVUZU

ÖNEMLİ:  Evraklar düzenlenirken ilgili bölümlere öğrenci ve bölüm koordinatörü imzası gerekmektedir. Bölüm koordinatörü linki için tıklayınız.

ÖNEMLİ: FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER FARABİ EL KİTABI VE 50 SORUDA FARABİ 
ADLI KİTAPÇIKLARDA BULUNABİLİR. 

               

                                                                           Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024