2019-2020 FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programından faydalanarak Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin listesi için Tıklayınız.

 

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programından faydalanarak Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir                               

1. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerine ilişkin öğrenim protokollerini, bölüm koordinatörleriyle birlikte hazırlayıp, kendi üniversitelerinin FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNE teslim etmeleri gerekmektedir. Değişim için gerekli evrakları Üniversiteniz Farabi Ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.

2. Kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirtilen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. 2019-2020 Öğretim yılı Akademik Takvimde belirlenen kayıt yenileme tarihleri arasında da ders kayıtlarını yapmak üzere KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZE şahsen gelerek ders kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT : FARABİ kapsamında KABUL alan öğrencilerin herhangi bir sebeple FERAGAT etmeleri halinde, en kısa sürede FERAGAT dilekçelerinin Koordinatörlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir. 

               

                                                                           Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024