2017-2018 FARABİ GELEN ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Farabi Değişim Programı kapsamında, 2017-2018 Akademik Yılı'nda Üniversitemize Gelecek Öğrencilerin Dikkatine;

Gelen öğrenciler  kayıt yenileme tarihlerinde, Üniversitemizde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) şifresi alarak danışmanları yardımıyla ders seçimi ve  kayıt yenileme işlemini yaptırmaları gerekmektedir.

11-15 Eylül 2017 ------------ Farabi Gelen Öğrenciler için Kayıt ve Kayıt Onayı işlemleri

18 Eylül 2017 ---------------- Derslerin Başlangıcı

18 Ekim 2017 ---------------- Ekle Sil için Son Tarih

GELEN ÖĞRENCİLERİN REKTÖRLÜK BİNASI 1.KAT DIŞ İLİŞKİLER OFİSİNE GELMELERİ ve ONAYLI ÖĞRENİM PROTOKOLLERİNİN BİR NÜSHASINI ALIP, İLGİLİ DERSLERİ DANIŞMANLARI YARDIMIYLA SİSTEMDEN SEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR. AYRICA EKTE SUNULAN BELGE DOLDURULARAK DIŞ İLİŞKİLER OFİSİNE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Doldurulması Gereken Belge

Farabi Birim Koordinatörleri