2019-2020 FARABİ PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

2019-2020 AKADEMİK YILINDA KİLİS 7 ARALIK  ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER ÜNİVERSİTELERE GİDECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN ZORUNLU YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER AŞAĞIDADIR.

 

1-      Gideceği üniversitenin öğrenci kayıt yenileme zamanını öğrenecek ve o tarihler arasında kazandığı üniversitenin Farabi Ofisi ve Öğrenci İşlerine gidip, kayıt işlemlerini yaptıracaklardır. Farabi Ofisinden öğrenim protokolünüzün bir nüshasını mutlaka alınız. Ayrıca ders kaydı yaptırdığınıza dair belgeyi ve güncel tarihli SGK durum belgenizi (e-devlet üzerindenSGK Tescil ve Hizmet Dökümü bölümüne girip barkodlu belge oluşturararak gönderebilirsiniz) ofisimize posta ile göndermeniz veya mail atmanız gerekmektedir.Farabi Bursları bu iki belgeye istinaden yatırılacaktır.

Ofis Adresi: 

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Merkez Kampus, Rektörlük Binası.1. Kat.
Dış İlişkiler Ofisi
KİLİS

E Posta: farabi@kilis.edu.tr 

 

üniversitemizin kayıt yenileme tarihlerinde (16-20 Eylül 2019 ) otomasyon sistemi üzerinden normal ders kayıtlarını mutlaka yapmaları gerekmektedir. ders onayı için danışmana bizzat onaylatmanıza gerek yoktur. II. öğretim öğrencileri harç ücretini mutlaka üniversitemiz hesabına yatırmalıdır.

 

2- Kayıt işlemleri yapılırken; hazırlanan öğrenim protokollerindeki derslerde dönem başlangıç tarihinden itibaren 1 ay içinde herhangi bir ders değişikliği olduğu takdirde,  3 nüsha ekle-sil (FORM İÇİN TIKLAYINIZ) belgesi düzenlenerek gidilen üniversitenin Farabi Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Önemli Not: Ders değişikliği yapıldıktan sonra Üniversitemiz Farabi bölüm koordinatörüne  yaptığınız ders ekleme-silme değişiklik formunu mail olarak gönderip teyit aldıktan sonra gidilen Üniversitenin Farabi ofisine evraklarınızı teslim ediniz. 

 

3-   Mevcut cep telefonu numaralarında herhangi bir değişiklik olduğu takdirde, mutlaka yeni numaralar birim koordinatörlüğüne bildirilmesi gerekmektedir.

 

6- Düzenli olarak http://farabi.kilis.edu.tr/web sitemiz takip edilmesi gerekmektedir.

 

7- Farabi Programı ile gitmiyormuş gibi, Bahar ve Güz döneminde  ders kaydının üniversitemiz öğrenci otomasyon üzerinden yapılması gerekmektedir. Farabi Programı süresi dolduktan sonra gittiğiniz üniversiteden gelen transkriptleriniz, bölüme gönderilecek ve notlarınız sisteme girilecektir.

ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN OTOMASYON ÜZERİNDEN KAYIT YENİLEME TARİHLERİ:

16-09-2019 Pazartesi ile 20-09-2019 Cuma günleri arasındadır.

 

8- Güz dönemini okurken, bahar döneminden feragat etmek isteyenler olursa, güz dönemi eğitim-öğretim süresi bitmeden önce, Farabi ofisimizi arayarak feragat etmek istediğini bildirecek ve feragat dilekçesini ofisimize teslim edecektir. Ayrıca feragat etmek istediğini kazandığı üniversitenin Farabi Ofisi'ne de bildirip, dilekçe vermesi gerekmektedir.

 

9- Farabi Programı İle İlgili Her Türlü Soru Ve Sorunlarınız İçin Farabi@Kilis.Edu.Tr Mail Adresimizi Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

               

                                                                           Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024