2013-2014 GİDECEK ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU...

2013-2014 AKADEMİK YILINDA KİLİS 7 ARALIK  ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER ÜNİVERSİTELERE GİDECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN ZORUNLU YAPMASI GEREKENLER SIRASIYLA ŞÖYLEDİR:

1-      Gideceği üniversitenin öğrenci kayıt zamanını öğrenecek ve o tarihler arasında kazandığı üniversitenin Farabi Ofisi ve Öğrenci İşlerine gidip, kayıt işlemlerini yaptıracak.Ders kaydı yaptırdığınıza dair belgeyi ve SGK durum belgenizi güncel tarihli olarak ofisimize göndermeniz gerekmektedir.Farabi Bursları bu iki belgeye istinaden yatırılacaktır.

ÜNİVERSİTEMİZİN KAYIT YENİLEME TARİHLERİNDE OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN NORMAL DERS KAYITLARINI MUTLAKA YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.II. ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ HARÇ ÜCRETİNİ MUTLAKA ÜNİVERSİTEMİZ HESABINA YATIRMALIDIR.

2- Kayıt işlemleri yapılırken; hazırlanan öğrenim protokollerindeki derslerde dönem başlangıç tarihinden itibaren 1 ay içinde herhangi bir ders değişikliği olduğu takdirde,  3 nüsha ekle-sil belgesi düzenlenerek gidilen üniversitenin Farabi Ofisine teslim edilecektir.

3-   Mevcut cep telefonu numaralarında herhangi bir değişiklik olduğu takdirde, mutlaka yeni numaralar birim koordinatörlüğüne bildirilecek.

6- Düzenli olarak http://farabi.kilis.edu.tr/web sitemiz takip edilecek.

7- Farabi Programı ile gitmiyormuş gibi, Bahar ve Güz döneminde  ders kaydının üniversitemiz öğrenci otomasyon üzerinden yapılması gerekmektedir. Farabi Programı süresi dolduktan sonra gittiğiniz üniversiteden gelen transkriptleriniz, bölüme gönderilecek ve notlarınız sisteme girilecek.

8- Güz dönemini okurken, bahar döneminden feragat etmek isteyenler olursa, güz dönemi eğitim-öğretim süresi bitmeden önce, bizi arayarak feragat etmek istediğini bildirecek ve feragat dilekçesini ofisimize teslim edecek. Ayrıca feragat etmek istediğini kazandığı üniversitenin Farabi Ofisi'ne de bildirecek.

9- FARABİ PROGRAMI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINIZ İÇİN farabi@kilis.edu.tr MAİL ADRESİMİZİ KULLANMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2014                                                             005193